Kom jij ons team versterken?

Ben jij op zoek naar een functie waarin je verantwoordelijk bent voor het creëren en implementeren van front-end functionaliteiten binnen uitdagende opdrachten van de meest uiteenlopende klanten? Bekijk dan snel deze vacature en reageer, want Efficiency Online is op zoek naar een gepassioneerde front-end developer!

Functieomschrijving

Als front-end developer ben je verantwoordelijk voor het creëren en implementeren van front-end functionaliteiten binnen de uitdagende opdrachten van onze diverse klanten. Je werkt klantgericht en daarnaast werk je nauw samen met onze back-end/PHP developers.

Functie-eisen

Wij zijn op zoek naar een front-end developer met kennis van HTML/CSS, Javascript en eventueel AngularJS. Daarnaast heb je bij voorkeur enige kennis over PHP en MySQL in huis. Doordat je met getalenteerde mensen werkt die weten wat ze doen, zal je deze kennis nog verder uit gaan breiden. Je hebt een passie voor User Experience en beschikt over minimaal HBO werk- en denkniveau.

Wie zijn wij?

Efficiency Online ontwikkelt innovatieve webapplicaties waarmee onze klanten verschillende bedrijfsprocessen kunnen integreren en beheren in één online omgeving. Wij zijn nauw betrokken bij het hart van de bedrijfsvoering van onze klanten. Onderdeel zijn van het team van Efficiency Online betekent werken met de nieuwste technologieën en designmethodes. Het opzoeken en verleggen van grenzen aan mogelijkheden zit in ons bloed.

Wat bieden wij?

We bieden jou afwisselende en uitdagende opdrachten binnen ons bedrijf waar een informele en plezierige werksfeer heerst. De functie kent veel diversiteit en biedt je de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis aan het werk te gaan. Je ontvangt maandelijks een marktconform salaris en iedere middag een uitgebreide lunch met jouw nieuwe collega’s.

Enthousiast over deze functie?

Herken je jezelf in bovenstaand profiel en voldoe je aan (bijna) alle eisen? Reageer dan door je motivatiebrief met CV te mailen naar vacatures@efficiency-online.nl met als onderwerp: Motivatie Front-end Developer.

Efficiency Online maakt voor de invulling van deze vacature geen gebruik van een werving- & selectiebureau of andere intermediair. Wij wensen daarom niet benaderd te worden door dergelijke partijen.